10 februari

10 februari
Onlangs werden wij verrast met prachtige tulpen. Zij werden gebracht door gemeenteleden, die ons in deze tijd een bloemetje wilden geven. Wat een mooi gebaar. Dank nog daarvoor.

Dinsdag kwam ik iemand tegen in het winkelcentrum in Wognum. We hadden elkaar een tijdje niet gesproken, dus het was goed om elkaar even tegen te komen. Ze ging naar de winkel om bloemen te kopen, deze bij mensen te brengen die wel een steuntje konden gebruiken in deze voor velen nog steeds moeilijke, eenzame tijd.
Ik hoor ook van anderen die op verschillende manieren iets willen doen: boodschappen doen voor mensen die vanwege de sneeuw en gladheid niet naar buiten kunnen gaan, elkaar opbellen, ...

In onze gemeente zijn we begonnen met een kaartenactie. Ik neem hierbij de tekst over die Gemma onlangs heeft geschreven:
"Wij willen u uitnodigen om een kaartje te schrijven.Schrijft u er ook een? Hoe werkt het?
Op het kaartje schrijft u een tekst met als afzender: uw naam en Protestantse Gemeente Het Vierkant. De envelop laat u blanco. Wij zorgen dan dat de kaarten bij gemeenteleden komen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.
De kaarten mogen ingeleverd worden bij:
Ds. Peter van Ankeren, Gemma Wagenaar, Tryja Boven."
Of je nu een bloemetje of een kaartje bij mensen langs brengt, of iets anders doet, het wordt altijd erg gewaardeerd.

Een fijne woensdag.
terug