Oogstdienst 08-10-2017 Oogstdienst 08-10-2017

Afgelopen zondag 8 oktober ging de Peter van Ankeren voor in de oogstdienst. Een dienst waarin wij stil stonden bij de opbrengst van de oogst uit de natuur.
De ouderen en zieken binnen onze gemeente kregen een potje jam van Vriend Arrdbeien namens de taakgroep diaconie aangeboden.
De kinderen hadden in deze dienst tegenover dankbaar zijn, waar ben je dankbaar voor?
Hun hebben op gekleurde papiertjes getekend en geschreven waar hun dankbaar voor zijn. Dominee Peter neemt iedere die at waarin en K!ND is 1 of 2 papiertjes uit de zelfgeschilderde jackpot, gemaakt door de kinderen mee in het gebed.........
Ook zo nieuwsgrierg waar de kinderen dankbaar voor zijn?
Kom dan 12 november naar de kerk in Wognum!

 
Ideële kerstmarkt Ideële kerstmarkt

Ideële Kerstmarkt 15 en 16 december
 
Dit jaar wil de Diaconie een ideële kerstmarkt organiseren met het doel om geld op te halen voor het jaardoel Stichting vrienden van Leekerweide.
 
Het idee is om niet-commerciële / ideële organisaties of particulieren de mogelijkheid te bieden hun artikelen te verkopen tijdens deze 2-daagse kerstmarkt. Daarnaast willen wij allerlei leuke activiteiten aanbieden voor volwassenen en kinderen.
Wij vragen kraamhuur en de opbrengst van de verkoop is voor de verkoper zelf.
Om een zo gevarieerd mogelijk aanbod te creëren zijn wij op zoek naar mensen die leuke, creatieve cadeau-artikelen maken en deze willen verkopen.
 
Weet u iemand die originele, verkoopbare artikelen maakt en het leuk vind om deze te verkopen? Laat het ons weten. Begin september gaan wij weer om de tafel zitten om de kerstmarkt gestalte te gaan geven.
 
Alvast dank voor het meedenken.
Hartelijke groet,
 
Gemma: 0229-571072
Jeanne:
Hannelore: 06-10631859
 
 
 
 

 
kindernevendienst

kindernevendienst


Hallo allemaal!

Op elke 2e en 4e zondag van de maand hebben wij kindernevendienst in de kerk van wognum. We praten, lezen en knutselen gezellig met elkaar. Komen jullie ook??

Tot gauw! 

 
Jaardoel diaconie 2017

Jaardoel diaconie 2017

Ons jaardoel is 'Stichting vrienden van Leekerweide'

Zij willen graag een Airhockeytafel of Voetbaltafel. Je kunt je oude mobiele telefoon inleveren in de kerk van Wognum, daar staat een doos waarin je die kunt deponeren. En er wordt gecollecteerd, acties gehouden, gewandeld, gefietst en weer film gekeken.


Om de flyer te openen klikt u op hier

 
Kom mee zingen! Kom mee zingen!

4Cantorij

Op maandagavond van 19.30-20.30 uur in de kerk van Wognum wordt er gezongen onder leiding van Peter van Troost en Arjen de Boer.

Zin om mee te doen? Kom gewoon een keer langs.
Versterking is altijd (zeer) welkom.

 

 
Kerkdienst voor senioren Kerkdienst voor senioren

Welkom, ook als u niet in het Sweelinckhof woont!

Iedere laatste dinsdagavond van de maand om 19.00 uur is er een kerkdienst in de kapel van het Sweelinckhof.

Er is altijd koffie en thee na. 

 

 
Hyperion

Hyperion

Het witte kerkje van Benningbroek als ontmoetingsplaats.
Een plek waar mensen met elkaar kunnen praten over onderwerpen die er toe doen, kunst bekijken en zelf maken. Maar ook samen film kijken of samen eten.

Om dit te realiseren is de Stichting Hyperion opgericht.

lees meer »