Donderdag 2 juli

Donderdag 2 juli
Een CD branden? Ik had het nog nooit gedaan! Vanuit het programma "Met hart en ziel" kunnen de liederen die daar gezongen zijn, nu ook gebruikt worden voor kerkdiensten. Maar hoe doe je zoiets? Via een stick/CD? En hoe krijg ik ze daarop?
Ik had de liederen eerst al opgeslagen op een stick. Dat lukte vrij gauw. Ik dacht, dat ik ze dan zo in de kerk kon afspelen. Helaas bleek dat in onze kerk niet mogelijk. Dan maar op een CD opslaan/branden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, tenminste voor mij. Met z'n tweeën zijn we aan de slag gegaan.Uiteindelijk is het gelukt. Twee liederen uit het programma zullen a.s. zondag te horen zijn: "De steppe zal bloeien" (gezongen door Lenny Kuhr),  "De Heer heeft mij gezien en onverwacht ben ik opnieuw geboren en getogen" (gezongen door Elbert Smelt).
Gisteravond om 21.00 uur ben ik even naar de kerk gegaan om de CD te proberen. Het lukt. Gelukkig. Nu maar hopen dat het tijdens onze eerste livestream vanuit ons kerkgebouw (nadat we maanden hebben uitgezonden vanuit de katholieke kerk) ook goed gaat. Ik heb er vertrouwen in.

Een goede donderdagmiddag en avond gewenst.
terug