Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Het Vierkant
 
 
Jaardoel 2023 - Activiteiten

Jaardoel 2023 - Activiteiten
We zijn begonnen met het jaardoel. Na de toelichting door Ton Heijboer over wat het Straatpastoraat doet en betekent, hebben wij de eerste collecte mogen ontvangen. Dank u wel voor wat u gaf! Het was een overweldigende opbrengst. Dat geeft vertrouwen voor het vervolg.
Op woensdag 29 maart is de eerste film. U kunt zich daar voor opgeven (zie verderop).  Het is gezellig om met elkaar in de ontmoetingsruimte te zijn. Het belooft een fijne avond te worden.
Op woensdag 26 april wandelen we in Hoorn vanaf de parkeerplaats De Nieuwe Wal (gratis parkeren). Halverwege zijn we in de gelegenheid om iets te nuttigen. Daarna lopen we dezelfde route terug. Al met al 4 km, dus dat is geen marathon. Het gaat vooral om met elkaar te zijn, gezond te bewegen. Uiteraard is de financiële opbrengst voor het jaardoel. Tegen die tijd is de zomertijd allang ingegaan, dus het is dan langer licht. Als het weer dan ook meewerkt, is het helemaal mooi. Doet u mee? Nadere berichtgeving volgt.

Namens de taakgroep,
Ton Novotný

 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.